Minden, amit az egészségügyi munkaruha egyedi hímzéséről tudnod kell

· 2018-10-29 · 17:13

A fehér köpeny az orvos elengedhetetlen kelléke, azonban egy kis hozzáértéssel egy hétköznapi köpenyt is egyedülállóvá lehet varázsolni. Egy ízléses hímzéssel kitűnhetsz a tömegből és professzionálisabbá teheted a megjelenésed. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy mit kell tudni az egyedi név vagy logó hímzésekről.

A hímzés minősége

Ahogy nem mindegy, hogy a sarki munkaruhabolt legolcsóbb köpenyét viseljük vagy a prémium egészségügyi munkaruha gyártók valamelyik minőségi termékét, úgy a hímzésnél is fontos szempont színvonal. A fonál minősége, a színhasználata és persze nem utolsó sorban a tartóssága igen lényeges szempontok. A kiváló minőségű hímzés még évek múltán is megmarad.

Hogyan történik egy egészségügyi munkaruha hímzés?

Nem lehet olyan nehéz egy nevet vagy egy logót ráhímezni egy fehér köpeny vagy egy orvosi ruha mellkasára, ugye? Nos, ez korántsem ilyen egyszerű, a valóságban ez egy igen komplex folyamat eredménye. Minden egyes logót először digitalizálni és optimalizálni kell a hímzéshez fonálról fonálra. Ami jól néz ki papíron nem biztos, hogy hímezve is ugyanolyan lesz. A folyamat szakértelmet kíván, cserébe viszont megkapjuk a színek, a textúrák és a minőségi fonal nyújtotta prémium érzetet.

Van lehetőség a hímzett logó megtekintésére a gyártás előtt?

Míg bizonyos cégek csak fogják a logót és nekiesnek, addig a Mediwears-nél egyedi megrendelések esetén látványtervet és próbahímzést biztosítunk a vevőink számára, hogy vásárlóink biztosan azt kapják amire vágynak.

Mindenféle logó hímezhető?

Ahogy azt korábban említettük a hímzés egy igen komplex folyamat. Egyes logók túl bonyolultak, túl sok színt használnak vagy éppen túl nagyméretűek így a hímzésük problémába ütközhet. Fontos átgondolnunk, hogy bizonyos logók hímezve csak megfelelő előkészületekkel, módosításokkal érhetik el a kívánt hatást. Szerencsére a Mediwears csapata megfelelő tudással rendelkezik a témában, így segíteni tudunk Neked, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el!

A név és a logó hímzése ugyanolyan színű lesz?

Amennyiben ezt szeretné a vásárlónk, természetesen lehetséges. Fontos megjegyezni, hogy a nyomtatásban használt színek (úgynevezett Pantone színek) eltérnek a textilgyártásban használt színektől és nem minden Pantone színből gyártanak fonalat vagy textilt. Mi, a Mediwears-nél, azonban segítünk, hogy a lehető legszebb és leginkább odaillő fonalat találja meg a vásárlónk.

Ne feledjük csak akkor hímeztessünk, ha biztosak vagyunk abban, hogy a hímzés magas színvonalú, a folyamathoz kiváló minőségű fonalat használnak és rendelkeznek a megfelelő szakértelemmel. Egy kiváló minőségű, egyedileg hímzett munkaruha a megjelenésünket is professzionálisabbá teszi.

Milyen termékeket lehet hímeztetni?

Vásárlóinknak lehetőségük van, hogy nevüket ráhímeztessék a Mediwears köpenyekre, női és férfi orvosi felsőinkre. Csoportos, céges megrendelés esetén pedig lehetőség van saját logó hímeztetésére is.

Hasonló bejegyzések