Fizetés

Az alábbi fizetési módok közül választhat:

Fizetés utánvéttel – a leggyakoribb fizetési mód. A futárnak, a csomag átvételekor kell kifizetni a pénzt a megrendelt termékek után.

Banki utalás – amint rendelésed megkaptuk, és a banki utalás fizetési módot választottad, elküldjük számodra a bankszámla számot és azonosítót. Amint a számlánkra írják a megrendelt áru ellenértéket, mi elküldjük Neked a megrendelt terméket és értesítünk, mikor szállítjuk ki.

Bankkártyás fizetés – Ha a termék megrendelésének folyamata során a bankkártyás fizetési opciót választottad, a rendelés elküldését követően Webáruházunk átirányít a Raiffeisen Bank zrt. biztonságos fizetést garantáló oldalára. A fizetés során a bank néhány másodperc alatt ellenőrzi az általad megadott adatokat, majd visszairányít a weboldalunkra, ahol a tranzakció eredményéről automatikus visszaigazolást kap.

Barion – a Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban vagy mobilalkalmazásokban.

Kérdésed merült fel? Írj nekünk!