Logó születik, avagy a grafika útja az első skicctől a kész termékig

· 2019-09-09 · 18:31

Az egyedi logó hímzés a legnagyszerűbb módja, hogy Mediwears köpenyeitek vagy scrubs felsőitek kiemelkedjenek a tömegből. A kórház, a klinika vagy a rendelő emblémájával ellátott köpeny többé válik egyszerű munkaruhánál: egyfajta egyenruhaként összefogja és építi a közösséget, kiegészíti az arculatot és professzionalizmust sugároz.

De azt tudtátok, hogy a logótokat nem csak kihímezzük, de igény esetén akár életre is hívjuk?

Ha még nincs megfelelő emblémátok, mi nagyon szívesen tervezünk nektek egyedi, modern, letisztult jelképet. Az alábbiakban ennek folyamatába szeretnénk bepillantást nyújtani.

Az elképzelések tisztázása után (ötletek, szimbólumok, színvilág), mint a legtöbb kreatív munka, ez is egy skicc-füzetben kezdődik grafitceruzával, radírral és néha egy kis tintával.

Miután megszületett az alapvető formai világ, digitális eszközökkel megszerkesztjük vagy letisztázzuk a formálódó logót és színekkel életet lehelünk bele. A színek kiválasztásánál a teljes arculatot szem előtt tartjuk és olyan árnyalatokat keverünk ki, melyek nem csak hímzőfonallal, de monitoron vagy nyomtatásban is ragyogóan néznek ki.

Ezt követően különböző látványterveket készítünk, hiszen így tudjuk a legjobban megmutatni Nektek, hogy pontosan hogyan álmodtuk meg az új emblémátokat és mennyi potenciál rejlik benne. Ha valami mégsem nyeri el a tetszéseteket, ezen a ponton persze még bármin lehet változtatni.

   

Ha viszont minden a helyére került, több száz árnyalat közül kiválasztjuk a legmegfelelőbb fonalszíneket és a hímző műhely értő és gondos kezeire bízzuk a logó beprogramozását, hogy minden egyes öltés a megfelelő szögben álljon és tökéletes módon csillanjon meg rajta a fény. A hímzéshez egyébként speciális fonalat használunk, ami garantáltan kibír mindent, amit a termékeink is, így nem kell attól félnetek, hogy a hímzett embléma ereszti a színét, befogja az anyagot vagy kifakul.

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, szeretnétek egy vadi új logót, vagy a régit szeretnétek modernizálni és egy picit ráncfelvarrni, esetleg már rendelkeztek a tökéletes emblémával és szeretnétek azzal ellátott Mediwears egészségügyi munkaruhát rendelni, ne habozzatok, keressetek minket e-mailben bizalommal!

Hasonló bejegyzések