Miért menő a Mediwears?

· 2019-04-24 · 18:23

Hogy miért menő a Mediwears?

Az utóbbi időben rengeteg visszajelzést kaptunk Tőletek minden platformunkon, aminek már önmagában is nagyon örülünk, hiszen fontos számunkra a véleményetek. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb észrevételetek szívet melengetően pozitív volt. De persze az építő kritikáért is mindig hálásak vagyunk – így tanulunk, így tudjuk tökéletesíteni a termékeinket.

A legutóbbi vásárainkon ráadásul személyesen is sokatokkal volt szerencsénk pár mondatot váltani és sok olyan dologra hívtátok fel a figyelmünket a termékeinket illetően, amikről nem is gondoltuk volna, hogy különlegességnek számítanak: addig teljesen magától értetődőnek vettük őket.

Ezen felbuzdulva összegyűjtöttünk 5+1 dolgot, amit (lehet, hogy) nem tudtatok a termékeinkről.

1. Strapabírók

A Mediwears munkaruhák meghálálják a törődést. Ha jól bántok velük, évekig hűséges társaitok maradnak, akár a sürgősségin rohangáltok, akár a fogorvosi szék felett görnyedtek, akár a gyógytornaszőnyegen térdeltek nap, mint nap. Nem mondjuk, hogy elnyűhetetlenek, de közel állnak hozzá.

2. Magas hőfokon tisztíthatók

Akadnak scrubs-ok, amiket épp csak messziről szabad megmutatni a langyos víznek, de mi nem vagyunk hajlandók kompromisszumot kötni a higiénia terén – mégiscsak egészségügyi ruhákról beszélünk. Termékeinket egész nyugodtan moshatjátok 60°C-on, és az ipari tisztítást is bírják, nem fognak sem kifakulni, sem összemenni! Sőt, a fehér termékeinket megkínálhatjátok 90°C-kal is (egyszer-egyszer a színeseket is, ha nagy a baj).

3. Nem gyűrődnek

Speciális anyaguknak köszönhetően ruhadarabjaink eleve kevésbé gyűrődékenyek. Ha véletlenül mégis megsínylenének egy extra nehéz ügyeletet, a vasaláskönnyített technológiának köszönhetően minimális erőfeszítéssel hozhatjátok őket újszerű állapotba.

4. Kényelmesek

Az általunk használt orvosi textil – minden fentebb említett jó tulajdonsága mellett – kényelmes és puha is. Felejtsétek el a levegőtlen műszálat és a viszketős pamutot! Kevertszálas anyagunk (és az egyes darabok szabásvonala) arra lett kitalálva, hogy észrevétlenül vértezzen fel Titeket a mindennapok kihívásaival szemben. Tipp: az újonnan kézhez kapott szettetek az első mosást követően éri majd el igazi puhaságát.

5. Magyarországon készülnek

A Mediwears termékek 100%-ban Magyarországon készülnek, az első szabásmintától az utolsó öltésig – felhasználva a hazai ruhaipar több évtizedes hagyományait és tapasztalatait. A ruhadarabok fejlesztésében a hazai egészségügyben dolgozó orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és gyógytornászok vesznek részt, hogy termékeink minél jobban megfeleljenek az igényeiteknek.

+ A Mediwears ruhák jól néznek ki

Mivel sokan kiemeltétek, talán szerénytelenség nélkül idebiggyeszthetjük a külcsínt is a felsorolás végére. Persze eleve az volt az alapvető célunk, hogy praktikus, divatos és stílusos viseletet biztosítsunk az egészségügyben dolgozók számára, a Ti számotokra – de így is mindig megdobban a szívünk, amikor látjuk, hogy milyen jól állnak Nektek a ruháink. A professzionális kinézet – és a magabiztosság, amit kölcsönöz – pedig még a legkeményebb napokon is biztató kezdet. Bátran nézzetek szét orvosi ruháink és köpenyeink között!

Ha egy mondatban kellene összefoglalnunk, hogy miért menő a Mediwears, a válaszunk valószínűleg ez lenne: stílus, minőség és kényelem – ennyire egyszerű.

 

Hasonló bejegyzések